top of page

Äntligen Jul!

Jul i Salem

Äntligen är det Jul! Vi i Salem älskar julen och vi har en spännande december månad med 4 st söndagar framför oss som du bara inte får missa! 

Första Advent |  29 , kl 11.00

En Gudstjänst fylld av härliga adventssånger och vi har förmånen att få lyssna till Gun Molander som predikar samt njuta av adventsfika tillsammans. 

Salem Kids har som vanligt en spännande söndag!

Julrundan i Lögdeå 30 Nov (lördag)

Vi vill tipsa dig om Julrundan i Lögdeå, var med och stötta de lokala företagen. Mellan 11.00 & 13.00 kan du gå rundan och besöka 5 stationer med utställare och happenings. De olika stationerna hittar du hos Häggstroms modehus, Goossenproducts, baudins konst, salong- jag och Aspeå hembygdsgård.

(Klicka på länken för att se all information) 

Andra Advent | 8 Dec, kl 18.00

Julkonsert i Salemkyrkan, en musikkväll utan dess like med sångare och musiker från närområdet. En insamling till Familjecentralen i Nordmaling görs, där varje krona går till de behövande familjerna i Nordmaling. 

Tredje Advent | 15 Dec, kl 11.00

Den här söndagen är det Julfest i Salem, det är avslutning för Salem Kids och Youth, därefter är det Volontärfest i församlingsvåningen med knytis, lekar och gemenskap. Alla är välkomna! 

Fjärde Advent | 22 Dec, kl 11.00

En spännande Gudstjänst med riktig julkänsla. Vår egen pastor och föreståndare Alexander Gullersbo predikar och det är filmvisning för Salem Kids. 

Midnattsgudstjänst | 24 Dec, kl 23.00

En årlig tradition i Salem. Kom och avsluta Julafton tillsammans med oss. Brukar vara ett tillfälle att träffa gamla och nya vänner 

Nyårsgudstjänst | 29 Dec, kl 11.00

Årets sista gudstjänst, kom och minns 2019 och blicka framåt mot 2020 tillsammans med oss.  

logo - vit.png
bottom of page