• Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

0930-303 36

Info@salemkyrkan.com

Du kan ge en gåva via bankgiro: 5973-2446

eller via Swish till: 123 137 48 42

Äntligen Jul!

4 julsöndagar

Äntligen är det Jul! Vi i Salem älskar julen och vi har en spännande december månad med 4 st söndagar framför oss som du bara inte får missa! 

Första Advent | 1 Dec, kl 11.00

En Gudstjänst fylld av härliga adventssånger och vi har förmånen att få lyssna till Gun Molander som predikar samt njuta av adventsfika tillsammans. 

Salem Kids har som vanligt en spännande söndag!

Julrundan i Lögdeå 30 Nov (lördag)

Vi vill tipsa dig om Julrundan i Lögdeå, var med och stötta de lokala företagen. Mellan 11.00 & 13.00 kan du gå rundan och besöka 5 stationer med utställare och happenings. De olika stationerna hittar du hos Häggstroms modehus, Goossenproducts, baudins konst, salong- jag och Aspeå hembygdsgård.

(Klicka på länken för att se all information) 

Andra Advent | 8 Dec, kl 18.00

Julkonsert i Salemkyrkan, en musikkväll utan dess like med sångare och musiker från närområdet. En insamling till Familjecentralen i Nordmaling görs, där varje krona går till de behövande familjerna i Nordmaling. 

Tredje Advent | 15 Dec, kl 11.00

Den här söndagen är det Julfest i Salem, det är avslutning för Salem Kids och Youth, därefter är det Volontärfest i församlingsvåningen med knytis, lekar och gemenskap. Alla är välkomna! 

Fjärde Advent | 22 Dec, kl 11.00

En spännande Gudstjänst med riktig julkänsla. Vår egen pastor och föreståndare Alexander Gullersbo predikar och det är filmvisning för Salem Kids. 

Hjälp oss hjälpa fler!

Årets julkonsert är ett samarbete mellan Salemkyrkan och Nordmalings familjecentral. Medan många av oss funderar på vilka julklappar vi ska ge till våra nära och kära, finns det familjer mitt ibland oss som funderar över hur de överhuvudtaget ska ha råd med att köpa en julklapp. För vissa familjer handlar inte julen om julklappar, utan det handlar om att överleva. 

Därför vill vi som kyrka göra en insats för dessa familjer, genom familjecentralen. Om du vill hjälpa oss att hjälpa fler, så kom och var med på vår Julkonsert! Ta med din familj och njut av härliga julsånger, samtidigt som du bidrar till att fler familjer kan fira jul genom att ge en gåva i vår insamling under kvällen. 

Vill du göra en skillnad redan nu för dessa familjer så kan du skicka en gåva till Salemkyrkans konto. Alla pengar går oavkortat till Nordmalings familjecentral, som i sin tur delar ut present kort till de behövande familjerna. 

/ Alexander Gullersbo, Föreståndare Salemkyrkan 

Du kan ge din gåva via bankgiro: 5973-2446

eller via Swish till: 123 137 48 42

Märk din gåva med

"HJÄRTANORDMALING"