• Facebook - Vit Circle

Du kan ge en gåva via bankgiro: 5973-2446

eller via Swish till: 123 137 48 42

DET FINNS MER!

Gud kan göra vad som helst. Och inte bara lite mer än du redan har bett om eller drömt om. Mycket mer.
Vilka är dina vildaste drömmar? Dina galnaste idéer, din djupaste längtan och dina storslagna planer - dom där sakerna du inte har vågat berätta för någon om och knappt tillåtit dig själv att föreställa dig? Jag frågar, för det är exakt den drömmen, den visionen, dom där stora planerna som du planerar, som ändå inte är tillräckligt stora. Hela himlen tittar ner på dig, skakar på huvudet och säger “Är det allt ?! Är det allt han vill ha? Är det allt hon kan drömma om? ”
Vi tjänar den största visionären, den största tänkaren, inga av våra egna planer liknar hans. Vår Gud kan ta alla begränsningar som har placerats i ditt liv - av dig själv eller av andra - och utöka ditt hjärta och expandera ditt syfte på ett sätt som är långt mycket större än allt du kan föreställa dig.

Min bön för årets - Kick off, är att vi ska få uppenbarelse att det finns mer för dig, mer för din familj och mer för Salemkyrkan.

- Alexander Gullersbo, Pastor

Youth Night - 20.00

09.45 - Dörrarna öppnas, Kaffe & Te i foajen.

10.00 - "En timme inför Gud", Gudstjänst.

11.00 - Riks 13, evenemang för alla byar genom Ava, Aspeå, Lögdeå och                Mo. Salemkyrkan medverkar vid sin lokal i Mo.

15.00 - Seminarium.

17.00 - Festmåltid, Anmälan nedan.

19.00 - Kvällsmöte med Tomas Norberg från Svedjeholmskyrkan.

11.00 - Kick off, Gudstjänst

med fika servering.

Festmåltid

17.00 Lördag, 31 Aug - är det en stor festmåltid för alla åldrar. Varmt välkommen att delta!

Vuxen - 100 Kr

Ungdom (13 - 18 År) - 50 kr